WhatsApp Image 2022-12-04 at 21.26.08

Aanleg

Internet of televisie op zolder, in het tuinhuis of in de “mancave”? We gebruiken hoge kwaliteit kabels voor een optimaal signaal, mocht het nodig zijn plaatsen we ook de juiste versterkers. We kunnen óók door de spouwmuur naar buiten boren om zo een bijgebouw aan te sluiten op internet en televisie. Met een vaste verbinding heeft u altijd het beste signaal.

Reparatie

Als uw kabel beschadigd is kunt u storing ervaren op uw televisie of uitval van uw internet, niets vervelender want de storing is altijd op cruciale momenten. We kunnen uw coaxkabel of internetkabel repareren en gebruiken hiervoor materialen waarvan wij overtuigd zijn dat ze langer dan 10 jaar blijven werken (mits juist aangesloten). Ook als uw kabel buitenshuis is beschadigd dan kunnen we dit voor u herstellen. Glasvezelkabels kunnen we helaas niet repareren, hiervoor kunt u terecht bij uw netbeheerder.

Welke kabel?

In de ICT en multimedia wordt vooral gebruik gemaakt van internet (UTP) kabel en Coax kabel voor televisie, internet en bellen. Als u niet weet welke kabel u nodig heeft dan kunnen we daarvoor een adviesbezoek inplannen. We komen bij u thuis om de aanleg van uw internet en televisie te bespreken. Als u akkoord gaat met de door ons gemaakte offerte dan krijgt u de kosten van dit bezoek weer als credit op uw factuur.

UTP Kabel

UTP Kabel is dé kabel voor een stabiele internetverbinding. We kunnen deze kabels voor u aanleggen en eventueel vervangen/repareren. Wij maken gebruik van minimaal CAT6 kabels met een vaste kern voor een optimaal en snel signaal. Tegenwoordig werken bijna alle Providers met internetkabels voor uw televisie decoder, zelfs Ziggo met hun nieuwe Next-Mini.

Coax Kabel

Coaxkabel gebruik u als u televisie kijkt via Schotel of een “Klassieke” verbinding via Ziggo. Coaxkabel is iets duurder dan UTP-Kabel maar met de juiste aanleg van uw televisie-netwerk kunt u met deze kabels op wel 10 televisies tegelijk kijken zonder dat u daarvoor extra kosten betaalt aan Ziggo. U heeft natuurlijk wel een abonnement met signaal nodig van Ziggo, dit kan zelfs alléén internet zijn. Wij gebruiken uitsluitend C9 coaxkabel met 4G bescherming.

Hoofdaansluiting Verplaatsen

Wilt u uw Ziggo of Telefoonverbinding verplaatst hebben? óók dit kunnen we voor u regelen. In het geval van telefoon blijft u een klein stuk van de oude aansluiting zien, in het geval van Ziggo verleggen wij de kabel in zijn geheel. Glasvezel kunnen we helaas (nog) niet voor u verplaatsten.