Betalingen

Hulp aan huis of op de zaak

Wij bieden voor onze werkzaamheden diverse betaalmethoden, voor betaling achteraf dient u de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

Vaste Tarieven

Contant, PIN, op factuur. Voor een aantal diensten hebben wij een vast tarief, het heeft onze voorkeur dat u deze diensten direct contant of per PIN met ons afrekent.

Variabel

PIN, op factuur. U kunt ons variabele tarief afrekenen per PIN of achteraf op factuur. Omdat we geen wisselgeld hebben is een variabel tarief lastig in contanten af te rekenen.

Problemen?

Als u moeite heeft met betalen is het niet verstandig om diensten van ons af te nemen, echter: in sommige gevallen kunt u niet zonder uw computer aan het werk. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Webdiensten

Wij bieden voor onze werkzaamheden diverse betaalmethoden, voor betaling achteraf dient u de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

Vaste Tarieven

PayPal, iDeal, op factuur. Uw hostingpakket of domeinnaam wordt pas geregistreerd nadat we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt. Voor directe activatie kunt u het beste betalen met iDeal of PayPal.

Variabel

PayPal, iDeal, overboeken. U kunt uw verlenging gemakkelijk betalen via de betaal-link in de e-mail of door het bedrag over te boeken. Als we geen tijdige betaling ontvangen kan dit zorgen voor schorsing van uw pakket.

Problemen?

Heeft u problemen met betalen? dan adviseren wij u bij ons geen producten te bestellen. Heeft u reeds producten van ons maar u kunt de verlenging niet (direct) betalen? Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Als u niet betaalt

Niet betalen heeft altijd risico’s en u draait als klant op voor de extra kosten. Deze extra kosten zijn minimaal: €15,-. Zorg daarom dat u op tijd uw factuur betaalt. Mocht u toch uw facturen niet betalen na herhaaldelijke herinneringen dan geven wij de factuur uit handen en zal ons incassobureau de zaak verder afhandelen.

Andere Risico’s
Naast de extra kosten kunnen wij uw webdiensten (als u die afneemt) blokkeren en eventueel uw domeinnaam opzeggen. Dit betekent dat uw website niet meer bereikbaar is en de domeinnaam weer beschikbaar komt voor registratie. U dient alsnog uw factuur te voldoen. In sommige gevallen kunnen we dan uw pakket herstellen, ook hier zitten extra kosten aan verbonden.

 • U ontvangt uw factuur via e-mail direct

  Na het ontvangen van uw factuur heeft u 14 dagen de tijd om uw factuur te voldoen.

 • U ontvangt een geheugensteuntje via e-mail na 2 weken

  We vergeten allemaal wel eens te betalen. Daarom ontvangt u na 2 weken een geheugensteuntje ter herinnering.

 • U ontvangt een herinnering via e-mail na 4 weken

  Na 4 weken ontvangt u een "officiële" herinnering.

 • U ontvangt een sms of telefoontje van ons na ±5 weken

  We sturen een sms bericht als uw mobiele nummer bij ons bekend is. Als we alleen een "vast" nummer hebben proberen we u te bellen.

 • U ontvangt een aanmaning via e-mail na 6 weken

  U ontvangt een aanmaning. Daarvoor betaalt u €15,-

 • We dragen de factuur over naar ons incassobureau na 8 weken

  Na 8 weken (2 maanden) dragen we de factuur over naar ons incassobureau, u betaalt minimaal €40,- boven op de al eerder in rekening gebrachte aanmaningskosten van €15,-. Heeft u bij ons webdiensten? dan blokkeren we uw pakket en zeggen we uw domeinnamen op.