Betalingen

Betaalmethoden

Wij bieden voor onze werkzaamheden diverse betaalmethoden, voor betaling achteraf dient u de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

Hulp aan huis of op de zaak

Vaste Tarieven

Contant, PIN, op factuur. Voor een aantal diensten hebben wij een vast tarief, het heeft onze voorkeur dat u deze diensten direct contant of per PIN met ons afrekent.

Variabel

PIN, op factuur. U kunt ons variabele tarief afrekenen per PIN of achteraf op factuur. Omdat we geen wisselgeld hebben is een variabel tarief lastig in contanten af te rekenen.

Problemen?

Als u moeite heeft met betalen is het niet verstandig om diensten van ons af te nemen, echter: in sommige gevallen kunt u niet zonder uw computer aan het werk. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Webdesign, Webhosting & Domeinnamen

Nieuwe bestellingen

PayPal, iDeal, op factuur. Uw hostingpakket of domeinnaam wordt pas geregistreerd nadat we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt. Voor directe activatie kunt u het beste betalen met iDeal of PayPal.

Verlengingen

PayPal, iDeal, overboeken. U kunt uw verlenging gemakkelijk betalen via de betaal-link in de e-mail of door het bedrag over te boeken. Als we geen tijdige betaling ontvangen kan dit zorgen voor schorsing van uw pakket.

Problemen?

Heeft u problemen met betalen? dan adviseren wij u bij ons geen producten te bestellen. Heeft u reeds producten van ons maar u kunt de verlenging niet (direct) betalen? Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Als u niet betaalt

Niet betalen heeft altijd risico’s en u draait als klant op voor de extra kosten, deze extra kosten zijn minimaal: €40,-. Zorg daarom dat u op tijd uw factuur betaalt. Mocht u toch uw facturen niet betalen na herhaaldelijke herinneringen en aanmaningen dan geven wij deze uit handen aan een incassobureau.

Andere Risico’s
Naast de extra kosten kunnen wij uw webdiensten (als u die afneemt) blokkeren en eventueel uw domeinnaam opzeggen. Dit betekent dat uw website niet meer bereikbaar is en de domeinnaam weer beschikbaar komt voor registratie. U dient alsnog uw factuur te voldoen. In sommige gevallen kunnen we dan uw pakket herstellen, ook hier zitten extra kosten aan verbonden.

  • U ontvangt uw factuur direct
  • U ontvangt een geheugensteuntje na 2 weken
  • U ontvangt een herinnering na 4 weken
  • U ontvangt indien mogelijk een SMS-bericht of wij nemen telefonisch contact op na 4-6 weken
  • U ontvangt een aanmaning, dit is uw laatste kans om te betalen na 6 weken
  • We zeggen uw producten op en geven de factuur uit handen na 7 weken