Verkoop en Levering

Wij kunnen de meest gangbare apparaten op korte termijn leveren en bezorgen, aansluiten of inbouwen.
Omdat witgoed voor ons een zijtak is kunt u voor bestellingen en leveringen contact met ons opnemen.

Bezorgen & Aansluiten

Voor een vast bedrag bezorgen wij en sluiten we uw apparaat aan. Dit kan een wasmachine zijn, een koelkast, droger of vaatwasser. Na het plaatsen krijgt u een korte uitleg over de werking van het apparaat en is er ruimte voor vragen. Als het apparaat een verdieping (of 2) omhoog moet dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

€39,95

Diagnose

Foutcode of rare geluiden? Het is belangrijk om de juiste diagnose te stellen zodat er geen onnodige reparaties worden gedaan, en de juiste onderdelen worden vervangen. Veel machines bevatten testprogramma’s om zo tot de juiste diagnose te komen.

Reparatie

Als een onderdeel defect is kunnen wij dit in de meeste gevallen vervangen of repareren. Voor hele oude modellen kan het zijn dat reparatie niet rendabel is of dat er geen onderdelen meer beschikbaar zijn.

Onderhoud

Om reparaties te voorkomen is onderhoud van uw apparaat ook zeer belangrijk. Mocht u vragen hebben over de juiste werking, of hoe u onderhoud kunt plegen aan uw apparaten? Neem contact op voor meer informatie of als u wilt dat wij het onderhoud voor u uitvoeren.

Voor bovenstaande diensten rekenen wij ons “aan huis” tarief van €19,95 incl. 15min en daarna €12,95 per 15 min.

dsvzfxvc
vbcxb
vcxb cxzvb vzcxb

Inbouwen

Naast het bezorgen van apparatuur kunnen we ook uw keukenapparatuur inbouwen, we doen dit voor een vast tarief zodat u als klant geen onverwachte uitgaven heeft. Mocht er toch iets benodigd zijn dan laten we u dit vooraf weten.

€69,95