Webhulp, als u zelf niet meer verder komt.

Wij helpen u verder en lossen het op!

Website Hulp

Website updaten

Uw website heeft al een tijd geen onderhoud gehad en is nodig toe aan een update. U kunt hiervoor bij ons een service contract voor afnemen, wij updaten dan uw website ieder kwartaal. Bent u geen klant bij ons? geen probleem! Ook u kunt een service contract afnemen of er voor kiezen om de website éénmalig te laten updaten door. Wij updaten uw website, thema's en plugins. Mochten er veel problemen ontstaan na de update dan zullen voor u een offerte maken voor herstel van de website.

€40,- / gratis i.c.m. service contract

Problemen oplossen

De teksten staan scheef, uw foto's laden niet of het hele thema is overhoop. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met uw website. Als u een service contract afneemt zullen wij kleine problemen kosteloos voor u oplossen, voor grotere problemen krijgt u korting. Heeft u geen service contract dan kunnen wij u ook helpen met het oplossen van uw problemen.

€20,- (15 min) daarna €13 per kwartier
25% korting i.c.m. service contract

Malware Verwijderen

Uw website is gehackt of besmet met Malware. Het komt voor dat er door bijvoorbeeld een slechte plug-in of thema malware op de website komt. Deze malware kan al uw gebruikers spam gaan versturen of de server gebruiken voor spam-doeleinden. Dit zijn geen leuke scenario’s en de webhoster doet niet meer dan uw website blokkeren. Wij kunnen deze malware voor u verwijderen en zorgen dat de website weer veilig online kan.

€20,- (15 min) daarna €13 per kwartier
25% korting i.c.m. service contract

Verhuizen van een website of webwinkel

Naar ons toe

Wilt u uw website bij ons hosten maar kunt u hem zelf niet verhuizen? Geen probleem! Wij verhuizen gratis uw website naar onze server. We verhuizen ook uw domeinnaam en e-mailadressen.

gratis

Bij ons vandaan

U wilt overstappen naar een andere hosting partij en weet niet hoe u dit moet doen. Mocht de nieuwe partij geen verhuisservice bieden, dan verhuizen wij uw website voor u.

€60,-

Overige Werkzaamheden

Heeft u andere vragen en/of wensen omtrent werkzaamheden aan uw website? Neem gerust even contact op via het formulier om samen de situatie te bekijken.

Scroll naar top