Verkoop en Levering

Voor de aanschaf van uw nieuwe televisie kunt u bij ons maar ook bij AnY Computers & Elektronika terecht.
AnY Computers kan direct een afspraak met ons inplannen voor het installeren of ophangen van uw televisie.

Bezorgen & Aansluiten

Voor een vast bedrag bezorgen wij uw televisie en/of soundbar/versterker en sluiten deze voor u aan. U krijgt daarna een korte uitleg over de werking en er is ruimte voor vragen.

€39,95

Televisie

Tegenwoordig is er veel keuze in televisies en wordt u plat gegooid met termen als OLED, QLED, NANO, LED of LCD. De prijs kan sterk variëren tussen de verschillende typen scherm. Als u hierover meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Soundbar

Een soundbar is een langwerpige speaker die u onder of boven uw televisie plaatst. Omdat de “platte” televisies van tegenwoordig een slechte geluidskwaliteit hebben is de soundbar de ideale oplossing om beter geluid in uw woonkamer te realiseren.

Overige Audio

Overige audio, bijvoorbeeld: sonos of andere
wi-fi speakers kunnen wij voor u installeren en configureren. We zijn niet met alle merken bekend, geef daarom het juiste merk en model aan ons door zodat we (indien nodig) de juiste documentatie kunnen raadplegen.

20211124_161945
20211102_173907
WhatsApp Image 2022-12-04 at 21.08.44

Ophangen

Naast het bezorgen van uw televisie of soundbar is het ook mogelijk om deze door ons te laten ophangen. Het ophangen doen wij tot een maximale grootte van 55 inch. Is uw nieuwe televisie groter dan is het in overleg mogelijk maar kunnen de kosten afwijken. De kosten voor het ophangen zijn exclusief muurbeugels en overig montagemateriaal.

€59,95