Afmelden Nieuwsbrieven.

Niets vervelender dan allemaal nieuwsbrieven in uw inbox. In veel gevallen had u dit kunnen voorkomen door bij een bestelling in bijvoorbeeld een webwinkel goed te kijken welke vinkjes u aan zet. Naast het accepteren van de Algemene Voorwaarden staat er vaak een knop: Meld mij aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder »

Decoder Caiway Gemute (bug)

Er schijnt een bug te zitten in de “oude” amino decoder van Caiway. Het kan voorkomen dat het geluid is uitgeschakeld maar zodra u op de “mute”-toets drukt dan gaat de TV op stil in plaats van de amino decoder. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen.

Lees verder »

Uw netwerkprinter opnieuw toevoegen aan uw pc of laptop.

Als u overstapt van provider, een ander wifi netwerk maakt of het modem reset dan kan dit er voor zorgen dat uw netwerkprinter niet meer werkt. Volg onderstaande stappen om uw printer te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Druk op de Windows-toets op uw toetsenbord (linksonder/vlaggetje) en begin direct

Lees verder »

LetsEncrypt SSL en doorsturen van een domeinnaam.

– Ga naar het controle paneel van directadmin en verwijder eerst alle bestaande forwarders (site redirection). – Open een een textbewerker, bijvoorbeeld: kladblok of visual studio code en maak een nieuw bestand aan. – Voeg de volgende 4 regels toe aan dit bestand en pas achter “Location” het doel aan.

Lees verder »

Alles bij 1

Er is alles in 1 en alles bij 1. Adema IT levert diensten met betrekking tot computers, email en hosting. Dit was voorheen onderverdeeld over 3 websites maar sinds vandaag samengevoegd tot 1 groot bedrijf/website. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en investeren in ons bedrijf en de klantervaring.

Lees verder »