Literide

Simpel kilometer registratie systeem op basis van PHP & MySQL.

Het idee!

Het idee was een simpel script om kilometers te registreren. Wat belangrijk is, is dat het een script moest worden voor verkorte kilometer registratie. Omdat ik werkte als monteur had ik veel ritten en moest dit simpel en snel kunnen registreren. Dit script was destijds de oplossing en werkt tot op de dag van vandaag nog prima.

Samenvatting van het script

Literide maakt het mogelijk om simpel een verkorte kilometer registratie bij te houden. Een aantal functies zijn: snelle registratie achter elkaar, thuis en werkadres instellen, exporteren naar XLS voor de belastingdienst, prive ritten registreren en nog veel meer leuke opties. Download het script en probeer het eens uit!

De laatste versie is: 1.9

LET OP! Gebruik van dit script is geheel op eigen risico, wij nemen geen aansprakelijkheid in welke vorm dan ook.

Installatie instructies

  1. Maak een database aan bij uw hostingprovider. Log-in in de database en importeer dit SQL-bestand.
  2. Download Literide via bovenstaande download-knop en pak het ZIP-bestand uit. Kopieer vervolgens alle bestanden naar de map op uw FTP.
  3. Download het config.php bestand, pak deze uit (zip) en pas vervolgens het bestand aan met een textbewerker of visual studio code. Gebruik hier de database (gebruikers)naam en wachtwoord die u zojuist heeft aangemaakt in stap 1.
  4. Ga naar de webpagina waar u Literide heeft geupload en login met gebruikersnaam: admin en wachtwoord: admin
  5. Gebruik Literide en pas aan waar dat nodig is. LET OP: Literide heeft een automatische updater ingebouwd, wijzigingen aan het script kunnen na een update verloren gaan.

Screenshots

Inlogscherm
Rittenoverzicht
Rittenoverzicht in "dark-mode"
Export functie! (xls)
Scroll naar top