E-mailadres aanmaken

Gebruik minimaal 3 woorden

E-mailadres aanmaken

Er zijn 2 soorten e-mailadressen die veel gebruikt worden. Een e-mail inclusief eigen inbox of een e-mail forwarder. Een e-mailadres met inbox is een op zichzelf staand e-mailadres, de grootte kunt u instellen maar is maximaal de vrije ruimte in uw hostingpakket. Een forwarder stuurt de mail door naar een al bestaand e-mailadres. In deze handleiding laten we voor beide adressen zien hoe u deze kunt aanmaken.

Ga naar het klantenpaneel en klik op “diensten” en vervolgens op “hostingaccounts”

Kies uw hostingpakket en klik op “Inloggen controle paneel”

Beweeg met uw muis over “E-mail Beheer / E-mail Manager” en klik op “Forwarders” om een doorstuur adres te maken of “E-mail Accounts” om een op zichzelf staand adres te maken.

Forwarder e-mailadres aanmaken

Klik in het menu op “Forwarders” onder het kopje “E-mail Beheer”

Klik op de knop “forwarder e-mail adres aanmaken”

Vul in het venster een naam in voor het nieuwe e-mailadres.
Kies bij “Bestemming Toevoegen” voor E-Mail en vul daar onder het e-mailadres in waar de e-mail naartoe moet gaan.

Klik als laatste op “Aanmaken” om het e-mailadres aan te maken. Alle mail die binnen komt op dit adres zal automatisch worden verzonden naar het “Bestemming” adres.

E-mailadres met eigen inbox aanmaken.

Klik in het menu op “E-mail Accounts” onder het kopje “E-mail Beheer”

Klik op de knop “account aanmaken” om een nieuwe account aan te maken.

Vul een gebruikersnaam in (dit is het gedeelte voor het @) en kies een wachtwoord.

U kunt ook maximale ruimte toewijzen aan een e-mailbox. Vink het vakje “Max” aan om de grootte van uw pakket aan te houden.

Het verzendlimiet is standaard 200, hier kunt en hoeft u niets in aan te passen.

Klik als laatste op “account aanmaken” om de account aan te maken.

Winkelwagen