Computer & Laptop

Reparatie & Onderhoud aan uw computer/laptop.

Reparatie

Niks vervelender dan een computer die niet meer wil opstarten. Als u in deze situatie zit begin dan niet te "experimenteren" tenzij u niets te verliezen heeft. Neem zo spoedig mogelijk contact op dan is uw data mogelijk nog te redden.

Onderhoud

Net als uw auto en CV-ketel heeft ook uw computer of laptop onderhoud nodig. Bij onderhoud moet u denken aan het vervangen van de koelpasta, schoonmaken van ventilatoren en het opschonen van ongebruikte software en bestanden.

Upgrade

Een trage computer omdat uw hardeschijf slijt of vastlopers omdat de processor het niet meer trekt. Desktop Computers zijn in veel gevallen makkelijk te upgraden, laptops zijn wat lastiger maar daar is vaak winst te behalen op bijvoorbeeld de hardeschijf.

Printerprobleem

Een veel voorkomend probleem is het uitvallen van (draadloze)printers. De uitval hangt vaak samen met een update van het besturingssysteem of aanpassing in uw router, bijvoorbeeld: een reset door de internet provider. U kunt dit zelf oplossen door de printer uit uw systeem te verwijderen en opnieuw toe te voegen, als u dit niet zelf kunt dan kunnen wij dit voor u op locatie doen.

Veelzijdige storingen.

Computers zijn ingewikkeld en leuk als ze doen wat ze moeten doen. Soms kan het voor komen dat software niet doet wat het zou moeten doen door een fout in het systeem. Soms is het even dokteren maar tot nu toe hebben we 98% van de problemen opgelost, de overige gevallen hebben we een passende oplossing geboden.

Andere vragen? neem gerust contact op!

Scroll naar top