ICT & Apparaten

 • Bezorgen & Installeren €34.95,-

  Computer of Laptop bezorgen en aansluiten op uw wi-fi en printer.

 • Data overzetten €59.95,-

  Data overzetten vanaf uw oude laptop of pc. We zetten uw persoonlijke mappen en e-mail over en installeren indien nodig software en stuurprogramma's

ICT

Computer, Laptop, Printer, Wi-Fi netwerk of andere problemen? voor ons niet! Met onze ruime kennis van diverse apparaten doen wij er alles aan om uw probleem op te lossen.

SmartPhone

Qua reparatie zijn er op een smartphone weinig mogelijkheden, dit laten we over aan de professional. Voor hulp met instellingen of overzetten van data staan we voor u klaar.

Gadgets

Slimme thermostaat, zonnepanelen of andere slimme/wi-fi apparatuur. Als het technisch is dan dan redden wij ons er mee.

Automatisering

Via een mini-computer is het mogelijk om veel apparaten in huis te automatiseren. Dit kan op basis van zon, tijd of aanwezigheid. Het is een veelzijdig systeem waarmee u het dagelijkse leven net wat makkelijker maakt.

Televisie & Ander Bruingoed

 • * Bezorgen/Installeren €34.95,-

  Bezorgen en installeren van uw nieuwe televisie, soundbar of dvd-speler. Wij sluiten de apparatuur aan verrbinden deze met uw wi-fi netwerk (indien van toepassing). Daarna krijgt u een korte uitleg.

 • * Bezorgen/Ophangen TV €49.95,-

  Bezorgen en ophangen van uw nieuwe TV. Kosten zijn exclusief muurbeugel en overige materialen. Na installatie krijgt u een korte uitleg.

 • Storingen oplossen v.a. €19.95,-

  Voor diverse storingen komen wij aan huis, uitval internet of blokken in het beeld bij TV kijken. Wij rekenen hiervoor ons variabele tarief.

* in samenwerking met AnY Computers & Electronica in Noordwolde

Witgoed

 • Bezorgen/Installeren €34.95,-

  Bezorgen en aansluiten van uw nieuwe wasmachine, droger of vaatwasser op de begane grond. Voor inbouwen hanteren wij een ander tarief.

 • Inbouwen €59.95,-

  Inbouwen van uw nieuwe vaatwasser, koelkast of oven.

 • Storingen oplossen v.a. €19.95,-

  Voor diverse storingen komen wij aan huis: rare meldingen, gekke geluiden of een apparaat dat helemaal niet meer werkt. Wij hanteren hiervoor ons variabele tarief.

Vakantie

In verband met vakantie zijn wij van 30 mei tot en met 7 juni niet bereikbaar.

Vanaf 8 juni kunt u ons weer bereiken voor al uw ict vragen.
We houden natuurlijk altijd onze webhosting-servers in de gaten
en pakken, indien de situatie het toelaat, wel spoedklussen op.