Vandaag zijn we bereikbaar van 12:00 tot 18:00

Computerdiensten

Aan ieder begin komt een einde

10 jaar geleden ben ik (samen met mijn vrouw) gestart met pc-service Westerveld dat al snel veranderde in Adema Computers. Tot het jaar 2021 hebben we altijd gewerkt onder de naam Adema Computers en veel klanten blij gemaakt met nieuwe wi-fi, een opschoonbeurt van de pc of het aanleggen van een compleet netwerk. Mijn partner deed veel administratie en inkoop. Vanaf 2021 gingen we verder onder de naam adema: it omdat we inmiddels meer deden dan alléén maar computers. adema: it deed alles wat maar technisch is. Door gezinsuitbreiding en teveel werk is het niet meer haalbaar om de service en kwaliteit te leveren zoals we dat altijd hebben gedaan. Om deze redenen hebben we besloten om geen nieuwe klussen aan te nemen in de buitendienst en uiteindelijk helemaal te stoppen met het doen van klantbezoeken.

Garantie

In de afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat verkocht en deze klanten, zeker binnen de afgelopen twee jaar zullen we niet in de steek laten. U kunt voor uw garantie gewoon bij ons terecht zoals we dat ook wettelijk verplicht zijn.

Samenwerking

Ontzettend lang werken we al met plezier samen met AnY Computers en Elektronica in Noordwolde. Voor hun zullen we nog altijd een beperkt aantal tijdsloten beschikbaar stellen voor het ophangen van een TV of het installeren van de printer. Het kan wel iets langer duren voordat u wordt geholpen.

Toch nog een afspraak

Als we een afspraak inplannen bij u thuis of op kantoor rekenen wij nu een vast bedrag. Voorheen was dit lager maar door de hoge brandstofkosten en inflatie zullen wij ALTIJD ons standaard tarief rekenen. Om u als klant te compenseren rekenen we geen voorrijkosten meer en hoeft u niet te betalen voor klein materiaal: utp-kabeltje, voedingkabel, verdeler(coax) etc.

Huisbezoek

Hulp aan huis
49
95
  • Maximaal één uur.
  • Géén voorrijkosten.
  • Klein materiaal inbegrepen.