Bekabeld

Vaste netwerken voor utp of coax.

Coax (kabel)

Coaxkabel is nodig voor live tv kijken via Ziggo. Als u overstapt van kpn of een andere provider kan het zijn dat u niet over deze kabel beschikt. Wij kunnen bij u thuis of kantoor deze kabel door een lege bestaande buis trekken of in overleg op een andere manier aanleggen. Coax wordt nog veel gebruikt en is ideaal als u meerdere kamers wilt voorzien van de basiszenders van Nederland.

UTP (netwerk)

Net als voor coax kunnen wij internet en/of telefoniekabels trekken bij u op locatie. UTP kabels worden veelal gebruikt voor internetdiensten maar de laatste jaren ook steeds meer voor (interactieve)televisie diensten. Als u meerdere personen wilt laten tv kijken via UTP is dit vaak een dure oplossing (maandelijks). UTP kabels zijn zeer geschikt voor gamen, ons advies is om een console of game-pc aan te sluiten met een kabel.

Reparatie

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een kabel niet meer werkt. Ouderdom, graafschade, knaagdieren of ander ongemak.
In veel gevallen kunnen wij uw kabel herstellen zodat deze nog een poosje mee gaat. Wij gebruiken dan zoveel mogelijk goedgekeurd materiaal, denk aan bijvoorbeeld: de juiste koppelingen en connectoren.

Verplaatsen hoofdaansluiting

In sommige gevallen is het gewenst om de hoofdaansluiting van uw internetprovider te verplaatsen. Vroeger kwam de telefoon vaak in de hal binnen en zit de kabel van Ziggo waar de televisie ooit stond. We kunnen deze kabel op de juiste wijze verleggen naar bijvoorbeeld de meterkast of andere locatie in huis. Verlengen doen we liever niet maar als het moet gebruiken we waterdichte koppelingen zoals ook Ziggo ze gebruikt. DSL zal op de oude locatie altijd (minimaal) zichtbaar zijn. Glasvezel aansluitingen kunnen wij helaas niet voor u verplaatsen, dit dient u aan te vragen via de netbeheerder.

Andere kabelklusjes? neem gerust contact op!

Scroll naar top